Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 28 juni 2017

AAV Amsterdam West: twee nieuwe bestursleden!

AAV Amsterdam West: twee nieuwe bestursleden!

Tijdens de afdelingsvergadering van Amsterdam West op 15 juni vonden er verkiezingen plaats voor de twee openstaande posities van secretaris en communicatie & campagne in het bestuur van de afdeling. De leden hebben Hugo Nutbey verkozen tot secretaris, terwijl Roxanne Bucker  start als bestuurslid communicatie & campagne. We wensen Hugo en Roxanne veel succes! Bas ten Dam en Tom Bouma, die deze posities ad interim oppakten zullen zich als algemeen lid wederom bezighouden met ledenactivering en het organiseren van politieke cafés.

De vergadering eindigde met een mooie stadswandeling door het stadsdeel. Aan de hand van talloze mooie panden werden de karakteristieken van de buurt mooi belicht. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde avond!