Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 20 januari 2018

Auto’s onder de grond, meer ruimte op straat!

Voor de bewoners rondom het Staringplein is de mechanische parkeergarage een bron van frustratie. Wanneer er een storing is kunnen zij niet meer bij hun auto. Ilana Rooderkerk van D66 sprak de afgelopen tijd met verschillende bewoners en kwam in actie. “Nadat verschillende bewoners hun terechte frustratie met mij deelde over deze parkeergarage, besloot ik aan de bel te trekken. We willen minder auto’s op straat, maar dan moet de Gemeente wel zorgen dat parkeergarages werken”.

Ilana stelde schriftelijke vragen aan het dagelijks bestuur en ook het Parool schreef erover (https://www.parool.nl/amsterdam/parkeergarage-staringplein-slokt-auto-s-op~a4560568/). “Ik zal de komende tijd in de gaten houden dat de situatie verbetert. Want D66 wil dat de bewoners rondom het Staringplein hun auto kwijt kunnen onder de grond, zodat Amsterdammers meer ruimte hebben op straat!”.