Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 mei 2018

Vacature fractiemedewerker D66 Amsterdam-West

Affiniteit met D66 én Amsterdam-West? Werk je graag in een gezellige fractie mee aan een groener, democratischer West met minder regels voor bewoners en ondernemers? En ben je benieuwd naar het nieuwe bestuurlijke stelsel? Reageer dan op de functie van fractiemedewerker.

We zoeken iemand die met ingang van 1 juli 2018 per week 4-8 uur (met name doordeweekse avonden) beschikbaar is, om werkzaamheden te verrichten zoals het maken van agenda’s, besluitenlijsten, persberichten en social media-updates. Je bent op zoek naar een mogelijkheid om jezelf in een politieke omgeving te ontwikkelen en komt tot je recht in een informele fractie waar eigen initiatief en flexibiliteit centraal staan. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding voor de werkzaamheden. Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 20 mei naar fractie@d66amsterdamwest.nl.

Voor vragen kan je contact opnemen met Friso Bonga (f.bonga@amsterdam.nl of 06-55176087)