Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 29 oktober 2019

D66 Amsterdam West zet in op veilig verkeer

Bij de presentatie van de plannen voor Veilig Verkeer vanuit het Dagelijks Bestuur in heeft Sarah Berckenkamp van D66 Amsterdam West een 10-punten-plan gepresenteerd ter verbetering van de verkeersveiligheid voor voetgangers en fietsers. Door de Stadsdeelcommissie zijn  zes punten overgenomen. De overige punten worden gepresenteerd bij de behandeling van de Agenda Autoluw die gepland staat voor november.

Er komt onder andere meer aandacht voor:
– Meer fietsstraten in West
– Inperking van verkeersontheffingen vrachtverkeer
– Sneller groen licht voor fietsers en voetgangers
– Taxi-routes van de trambaan naar de rijbaan

Zo wordt het steeds drukker wordende verkeer in West steeds meer in goede banen geleid en wordt de kans op ongelukken steeds kleiner! Ook de komende maanden blijft D66 zich inzetten voor veilig verkeer. Wil je meedenken? Mail Sarah gerust.