Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 19 mei 2020

SDC-lid Sarah Berckenkamp: meer maatregelen voor zzp’ers

Amsterdam moet in actie komen voor haar tachtigduizend zzp’ers. Dat vinden raadsleden Hülya Kat en Yassmine el Ksaihi samen met commissielid uit West Sarah Berckenkamp.
 
Zij komen daarom met tien voorstellen voor de zzp-branche waaronder het extra inzetten van zzp’ers bij de gemeente, het niet terugtrekken van steunmaatregelen bij het halen van extra omzet en de gemeente moet in gesprek met de verschillende branches in de stad zzp’ers snel aan een baan te helpen.
 
Ook de Telegraaf besteedde aandacht aan het plan, welke zowel in de stadsdeelcommissie als in de gemeenteraad zal worden besproken. Bekijk het volledige plan hier:https://amsterdam.d66.nl/noodplan-voor-zzp-sector-amsterdam/