Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 30 juli 2020

Vacatures bestuur D66 Amsterdam West

Binnen het bestuur van Amsterdam West komen drie posities vrij.

Met de Tweede Kamerverkiezingen in maart en de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 komt er een mooie periode aan om de vereniging te ondersteunen! We zijn op zoek naar een voorzitter, een secretaris en een bestuurslid campagne & leden. Ben of ken jij iemand die past bij de onderstaande vacatures? Laat het een van onze bestuursleden weten!

Solliciteren kan tot zondag 20 september 17:00 uur door een motivatiebrief en een CV op te sturen naar onze secretaris Hugo Nutbey (nutbey_hugo@hotmail.com). Op de deelafdelingsvergadering op 23 september zullen de leden via een verkiezing bepalen wie er tot het bestuur toetreden.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacatures? Neem gerust contact op met voorzitter Tom Bouma (06-18327174/ boumatom@gmail.com)

Vacature voorzitter bestuur D66 Amsterdam West

Vacature secretaris bestuur D66 Amsterdam West

Vacature bestuurslid campagne en leden D66 Amsterdam West