Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 december 2020

Vacature fractiemedewerker Stadsdeelcommissie

De fractie van D66 Amsterdam West zoekt per direct een extra fractiemedewerker, die ons ondersteunt bij onze werkzaamheden (4-6 uur per week). Werk jij graag in een gezellige fractie (vier leden en een fractiemedewerker) mee aan een groener, duurzamer en democratischer West met minder regels voor bewoners & ondernemers? Vind je het leuk om zowel inhoudelijk ( denk aan het opstellen van adviezen) als communicatief (bijvoorbeeld het opzetten van een twittercampagne) aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Reageer voor 15 januari door een motivatie en CV te mailen naar Sarah Berckenkamp (s.berckenkamp@amsterdam.nl) of Hans Mol (hans.mol@amsterdam.nl). Vragen of meer informatie? Je kunt altijd contact opnemen met ons!