Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 7 augustus 2021

Vacature Secretaris

Bestuur van D66 Amsterdam West is opzoek naar een secretaris.

Met de Amsterdamse verkiezingen voor de deur staan wij als vereniging voor een mooie periode. We zijn op zoek naar een secretaris om ons bestuur vanaf september te komen versterken. Ben of ken jij iemand die past bij de onderstaande vacature? Laat het een van onze bestuursleden weten!

Solliciteren kan tot vrijdag 10 september 17:00 uur door een motivatiebrief en een CV op te sturen naar Veerle Nicolai (veerle.nicolai@gmail.com). Op de deelafdelingsvergadering op 15 september zullen de leden via een verkiezing bepalen wie er tot het bestuur toetreden.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Neem gerust contact op met voorzitter Sijmen Mülder (06-57844705/ Sijmenmulder@gmail.com)

Vacature secretaris bestuur D66 Amsterdam West