Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 23 november 2021

D66 Amsterdam West zoekt een voorzitter

Binnen het bestuur van Amsterdam West komt de functie van voorzitter vrij.

Met de gemeenteraadverkiezingen in maart 2022 in het vooruitzicht komt er een mooie periode aan om onze vereniging te ondersteunen. De vacature van voorzitter vind je hier. Ben of ken jij iemand die past bij deze vacature? Mail of bel dan naar Will-Jan Jacobs (w.j.a.jacos@gmail.com), 06-13674640.

Tot zondag 5 december 17:00 uur is het mogelijk om je CV en motivatie aan te leveren. Om in aanmerking te komen voor deze vacature moet je op het moment van aanmelding tenminste een half jaar lid zijn van D66. Tijdens de deelafdelingsvergadering van 8 december 2021 presenteren de kandidaten zich aan de leden, waarna de leden via een stemming bepalen welke kandidaten tot het bestuur toetreden. De daadwerkelijk toetreding tot het bestuur vindt in het voorjaar van 2022 plaats.