Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 15 december 2017
Sjoerd Warmerdam

Sjoerd Warmerdam

Sjoerd Warmerdam is duoraadslid en fractiemedewerker. Sjoerd werkt als senior beleidsmedewerker bij het Ministerie van OCW. Hier zet hij zich bij de Directie Emancipatie in voor internationale gendergelijkheid en LHBTI-gelijkheid. Hiervoor stond hij voor de klas als docent drama. Nevenfuncties: eigenaar/directeur van School of Performing Arts Kathmandu (SPAK: www.spaknepal.com)

Bekijk nieuwsbericht
donderdag 21 september 2017 donderdag 30 maart 2017
Laura Wytema

Laura Wytema

Laura is al geruime tijd actief binnen D66. Ze was onder andere raadslid in Delft, waar ze zich bezighield met verkeer en vervoer, infrastructuur en ruimtelijke ordening. In 2014 verhuisde ze naar Amsterdam, waar ze zich aansloot bij het redactieteam en het fondsenwervingsteam van het D66 jubileumboek. Laura ziet de afdeling als het “thuishonk” binnen…

Bekijk nieuwsbericht
woensdag 28 juni 2017
Hugo Nutbey

Hugo Nutbey

Hugo studeerde Politicologie in Leiden, waar hij ook in 2009 lid werd van D66. Tijdens zijn studie liep hij stage bij D66-fractie in de Tweede Kamer. In zijn vrije tijd is Hugo een tech-liefhebber, wielrenner en zwemmer. In het bestuur neemt Hugo de rol van secretaris in.

Bekijk nieuwsbericht
donderdag 30 maart 2017
Hans Mol

Hans Mol

Hans Mol is per december 2016 penningmeester van de afdeling D66 Amsterdam West. Sinds 1997 woonachtig in Amsterdam; momenteel samen met zijn gezin in de mooie Bellamybuurt. In het dagelijkse leven is Hans werkzaam als Risk Manager bij ABN AMRO Bank.

Bekijk nieuwsbericht
woensdag 28 juni 2017
Roxanne Bucker

Roxanne Bucker

Na de studies Internationale Betrekkingen en Filosofie in Groningen verhuisde Roxanne in 2016 naar Amsterdam. Op dat moment werd ze ook lid van D66. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen heeft ze zich actief ingezet voor de campagne. Binnen het bestuur bekleedt Roxanne de functie Communicatie & campagne. Met veel enthousiasme gaat ze zich inzetten om…

Bekijk nieuwsbericht
donderdag 30 maart 2017
Tom Bouma

Tom Bouma

In het dagelijkse leven is Tom Bouma beleids- en begrotingscontroller bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Daarvoor studeerde hij Financial Management op Nyenrode. Tevens heeft hij het BoFEB-programma doorlopen. In het bestuur houdt Tom zich bezig met het organiseren van politieke cafés.

Bekijk nieuwsbericht
Bas ten Dam

Bas ten Dam

Op dit moment is Bas ten Dam werkzaam bij het Ministerie van Financiën. Hij heeft zijn economiestudie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens het BoFEB traineeship doorlopen bij het Ministerie van Financiën. Sinds 2015 is hij actief bij D66 bij de Kennisgroep Economie, de ledencoördinatie en nu bij het bestuur in Amsterdam-West.

Bekijk nieuwsbericht
dinsdag 13 september 2016
Piet Rietman

Piet Rietman

Piet Rietman is fractievoorzitter van D66 Amsterdam-West en was in 2014 lijsttrekker. In het dagelijks leven is hij belegger. In de fractie is Piet woordvoerder op de onderwerpen veiligheid, radicalisering, ruimtelijke ordening, water, dierenwelzijn en begraafplaatsen. Bjørn Lanser is tweede woordvoerder op deze onderwerpen.

Bekijk nieuwsbericht
Bjørn Lanser

Bjørn Lanser

Bjørn Lanser is lid de bestuurscommissie voor D66 Amsterdam-West en is vice-fractievoorzitter. In het dagelijks leven is Bjørn senior beleidsmedewerker welzijnszaken bij de gemeente Heemstede. In de fractie is Bjørn  woordvoerder op de onderwerpen: welzijn, subsidies, jeugd, sport, zorg, dragende samenleving, gebiedsgericht werken, en financiën. Ilana Rooderkerk is tweede woordvoerder op deze…

Bekijk nieuwsbericht