Steun ons en help Nederland vooruit

Hans Mol

Lid Stadsdeelcommissie (Oud West en De Baarsjes)

Hans Mol is namens D66 lid van de Stadsdeelcommissie West, gebied Oud West.

Gelijke kansen, gezonde groei, goed wonen. Belangrijke uitdagingen in Amsterdam West. De afgelopen jaren is de aantrekkingskracht van West zo groot geworden dat het soms piept en kraakt. Het is goed om continu te kijken waar het goed gaat, maar ook waar de balans echt hersteld dient te worden. Als ik met mijn buren spreek, heeft iedereen een mening over de buurt. Juist daarom is het van belang om zo veel mogelijk bewoners en ondernemers bij alle plannen in West te betrekken. Ik geloof dat als wij in West samenwerken onze buurten leefbaar blijven voor iedereen: bewoners, ondernemers en bezoekers!

Daar wil ik als D66 stadsdeelcommissielid voor Oud West & De Baarsjes aan bijdragen. Met mijn speciale aandacht voor Veiligheid in West, Wonen (middenhuur voor gezinnen en starters), Bouwen (beperken van overlast, groene binnentuinen)en Duurzaamheid.

Al meer dan 20 jaar woon en werk ik met veel plezier in de stad. Vroeger in De Baarsjes en nu met ons gezin -Karina en onze kinderen Fedde, Tijl & Evie- in Oud West. Daarnaast heb ik jarenlang als manager bij een financiƫle instelling en detacheerder gewerkt. Ook was ik lid van de klankbordgroep Bellamybuurt en penningmeester van D66.

Portefeuilles:

  • Bouwen & Wonen
  • FinanciĆ«n
  • Duurzaamheid & Circulaire Economie
  • Openbare orde & Veiligheid
  • Onderwijs
  • Water
Meer van Hans Mol