Steun ons en help Nederland vooruit

Tijs Diederiks

Het nieuwe bestuurlijk stelsel verdient alle aandacht en ik zal blij zijn daar mijn kennis en kunde voor aan te wenden. Het is absoluut mijn passie om mensen bij elkaar te brengen en discussies te initiëren. Als Stadsdeelcommissielid biedt het mij een uitgelezen kans om zowel mijn bestaande uitgebreide netwerk aan te spreken, maar zeker 00k meer de boer op te gaan, de buurt te voelen en te spreken en dit te vertalen naar een aantrekkelijk goed onderbouwd advies.

Ik heb vier kinderen grootgebracht in het centrum en in West en verschillende bedrijven opgezet en gerund. De mores van de stad is mij welbekend, ik geniet er nog steeds van daar deel van te zijn en niet onbelangrijk, het is prettig om het gedachtegoed van D66 uit te dragen.

De heersende tendens in de stad van ‘het maakt toch niks uit wat ik vind of stem, er verandert toch niets’, is voor mij juist de motivatie om wél wat te ondernemen. Vooralsnog geloof ik in de maakbaarheid van de politiek en onze omgeving. Samen met D66 werk ik daar graag aan.

Laatst gewijzigd op 22 november 2018